Η εταιρεία ALPHA STOCK Ε.Π.Ε ιδρύθηκε το 1986 από τους αδερφούς Στούπα και ξεκίνησε τη λειτουργία της ένα χρόνο μετά. Τα τελευταία 24 χρόνια διατηρεί τις εγκαταστάσεις της στο 6,5 χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά, στη βιομηχανική περιοχή του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ στη Θεσσαλονίκη. Δραστηριοποιείται στην παραγωγή – εμπορία υφασμάτων και στην πώληση νημάτων.

Τα είδη υφασμάτων που κατασκευάζει και εμπορεύεται είναι φούτερ, baby φούτερ, λύκρες, μακό/κάλτσα, ρίπ, πολυεστερικά, φορμόπανο, ίντερλοκ (βαμβακερό και πολυεστερικό), πεννιέ, φιλέ-δίχτυ, βισκόζη, βελούδα, πετσετέ, φλις, πικέ, οπενεντ, αναγεννημένα, δαντέλες, δερματίνες, παγιέτες κ.α., καθώς και μεγάλες ποσότητες στόκ υφασμάτων όλων των ειδών σε πάρα πολύ ανταγωνιστικές τιμές (πχ μπουρνουζέ, φόδρες, καμπαρντίνα, ποπλίνα, καραβόπανα, σατέν κτλ).

Επίσης διαθέτει μεταχειρισμένο εξοπλισμό, όπως μηχανές κοπής-ραφής, καταρράκτες-ψαλίδια, πρέσες, αεροσυμπιεστές, κορδέλες, ζυγαριές κ.α, σε άριστη κατάσταση. Άλλα προϊόντα που θα βρείτε στο χώρο μας είναι ανδρικές/γυναικείες/παιδικές κούκλες.

Πέραν του Ελλαδικού χώρου, οι συνεργασίες της εταιρείας επεκτείνονται και στο εξωτερικό, κυρίως στις Βαλκανικές χώρες, όπως Σερβία, Ρουμανία, Σκόπια, Βουλγαρία, Αλβανία, Τουρκία, αλλά και Ισπανία, Ιταλία, Κύπρο και Ολλανδία. Ακόμα χρησιμοποιεί 6 επαγγελματικά οχήματα για την εξυπηρέτηση των πελατών της.

Με 32ετή παρουσία στο χώρο του εμπορίου έχει αποκτήσει την απαιτούμενη πείρα και εμπειρία στις αγορές και πωλήσεις υφασμάτων και νημάτων. Φιλοσοφία της εταιρείας αποτελούν η σταθερή ποιότητα των υφασμάτων της, οι λογικές τιμές, η συνεχής ανανέωση των προϊόντων, καθώς και η άψογη συνεργασία και επικοινωνία με τον πελάτη.

ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Το όραμα μας είναι να είμαστε μια πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα του υφάσματος, με καινοτόμο δράση και συνεχή επέκταση, καθώς και να παρέχουμε ανώτερης ποιότητας και υψηλής αξίας ανταγωνιστικά προϊόντα στους πελάτες μας.

Η αποστολή της εταιρίας μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επαγγελματικού επιπέδου και να βρισκόμαστε πάντα δίπλα τους με σεβασμό και ειλικρίνεια, ανταποκρινόμενοι με ταχύτητα και αξιοπιστία στις απαιτήσεις τους.